fsfa.jpg
s3.jpg
beus15.jpg
ucs_6835_a41.jpg

Kedves Menyasszony!

Életed egyik legfontosabb napjára készülsz, azt szeretnéd, ha minden tökéletes lenne és ezen a napon lennél a legszebb. Ebben nagyon sok szakember fog segíteni Téged, nem egyedül kell megtenned ezeket a lépéseket a Nagy Napig.

Sok éve azért dolgozom, hogy legjobb tudásommal emeljem ki a Menyasszony szépségét, hogy megfelelő önbizalommal állhasson Vőlegénye elé. A menyasszonyi smink nálam nem az éppen aktuális divatról szól, hanem mindig arról a Menyasszonyról, aki a székemben ül. A cél, hogy jól érezd magad a sminkben és ne azon kelljen aggódni mit szólnak hozzá a családtagok. Azt vallom, hogy egy menyasszonyi smink soha ne legyen hivalkodó, túlzott vagy közönséges. Vállalható legyen a Rólad készült fotó 20 vagy 50 év múlva is. A “kevesebb néha több” és ez a menyasszonyi sminkre különösen igaz. Természetesen a családtagok, koszorúslányok, rokonok sminkjét is elkészítem, ha van rá igény.

A vőlegény natur bőrkorrekciója akkor indokolt, ha bőrhibákkal, zavaró gyulladásokkal, sötét szem alatti karikákkal küzd, esetleg hiányos arcszőrzettel, szemöldökkel. Ezt a korrigálást szabad szemmel nem lehet észrevenni, viszont a fotókon látványos a különbség.

Ha szeretnéd, van lehetőség próbasminkre. Itt megbeszéljük a részleteket,
a Téged körülvevő színvilágot, amiből aztán összeáll a kép és
megismerem az egyéniségedet is.

Mivel kozmetikusként is dolgozom, számomra nagyon fontos, hogy Vendégeim bőre is rendben legyen. A smink csak ápolt bőrön lesz tartós és kifogástalan, így nagy jelentősége van az esküvőt megelőző hetekben, hónapokban az arckezeléseknek, gépi kezeléseknek, pakolásoknak... Tudok ajánlani olyan exluzív kezeléseket is, amelyek az esküvő előtti napokban egy alkalommal is látványos eredményt hoznak. Természetesen a többi családtagnak is fontos a megjelenése, számukra is javasolnám ezeket a kényeztető kezeléseket.
A sminken kívül gyakori probléma a ruhából kilógó és az alkalomhoz nem illő fekete vagy színes tetoválások sorsa. Van mód ezek eltüntetésére, átfestésére vagy lefedésére, így a tetoválás a nagy napon kedvelt testékszerré változhat.

Ha nem szeretnél ékszereket viselni, testfestéssel maradandó élményt nyújtó mintákat készítek számodra. A festés fájdalommentes és az napra szól.

Sokszor probléma a színek összehangolása, amennyiben nem tudod eldönteni, milyen színvilág állna legjobban Neked, szívesen segítek.

Ezen kívül természetesen bármilyen esküvővel, sminkkel, kozmetikával kapcsolatos kérdésben rendelkezésetekre állok!

Kívánom, hogy a készülődés ne probléma, hanem egy örömteli várakozás legyen és köszönöm, ha részese lehetek életed egyik leggyönyörűbb eseményének!!!

Jó nézelődést kívánok weboldalom, figyelmedbe ajánlom esküvős galériámat!
dsd.jpg
Hasznos tanácsok:

1. A sminkelés helyszíne:

Sminkstúdiómban megfelelő világítás mellett, sminkesszékben ülve, tükörrel szemben, profi körülmények között veheted igénybe szolgáltatásaimat, ahol minden sminkanyag adott és kéznél van. Így sokkal gyorsabb és színvonalasabb munkát tudok nyújtani, mint egy " házi sminkelés " alkalmával "táskából" dolgozva.

2. Smink - fodrász előtt vagy után?

Ideális esetben a sminket mindig a kész frizura után készítem el, hogy egy esetleges hajmosás alkalmával a hajtőbe bedolgozott alapozó ne tűnjön el...stb.

Mivel nem fekszel, hanem mindvégig ülsz, a haj, fejdíszek, fátyol nem sérülnek sminkelés közben.

3. Időpontok egyeztetése

Először ajánlott a menyasszonyi smink időpontjának egyeztetése, kb. 10 hónappal az esküvő elött,

hiszen hiába készítünk próba sminket, ha az esküvő napjára már esetleg nincs időpont vagy lehetőség a smink elkészítésére.

Ezen belül is kevés, ha csak a napról beszélünk, mert pontos óra hiányában, azoknak kerülnek kiadásra az időpontok, akik addig, pontos időpontra bejelentkeznek.

A kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérlek ezt vegyétek figyelembe, hiszen hiába tetszik a próba smink, ha az esküvőre, illetve a fotózásra nincs lehetőségem már újra elkészíteni!

Köszönöm szépen!
5d3_4700.jpg