(placeholder)
(placeholder)

NOFRETETE SMINKSTÚDÓ

Vélemények

Örülnék, ha megosztanád velem a sminkeléssel kapcsolatos élményeidet!

Email: beasmink@gmail.com  Köszönöm!!!

Drága Beus!


Nagyon szépen köszönjük,hogy gyönyörűvé varázsoltál minket a ,,Nagy Napon", majd az azt követő fotózáson is!

Mivel mindkét alkalommal zord időjárási körülményeket rendelt nekünk a sors, valamint könnyekből sem volt hiány, nagyon sokat számított profizmusod, minek köszönhetően sminkünk 100%-osan kitartott!

Fantasztikus munkát végeztél, mint mindig! :)


Nagyon köszönünk mindent!!


Puszi:

Nati&Ati

Szia Bea...szeretném még egyszer megköszönni a gyönyörű sminket,nagy sikerem volt vele..tökéletesre sikeredett a NAGY NAP. :) Ha valamilyen eseményre kell mennem biztos hívni foglak.Köszi még egyszer! :)

Pados Újvári Anikó

Drága Bea!

Ezúton szeretnék neked köszönetet mondani, mindazért amit tettél értem, a menyasszonyi sminkkel tökéletessé tetted a Nagy Napot. Nagy öröm számomra, hogy ilyen kedves, közvetlen, profi sminkessel együtt készülhettem az esküvőre. A smink csodálatos, kifogástalan, és, ami még nagyon fontos, tartós volt! Köszönöm, hogy megismerhettelek, továbbra is hű vendéged maradok, mindenkinek szívből ajánllak! A legjobb döntés volt, hogy Téged választottalak! Őszintén remélem, sok ilyen boldog és elégedett menyasszony hagyja majd el a szalonodat, mint amilyen én voltam, akkor, azon a Napon!


Kedves Menyasszonyok! Jó helyen, jó kezekben lesztek!

Sok puszi!

Bodorkós-Pintér Alinka

Drága Beus!

8 éve, amikor kozmetikusként megismertelek eldöntöttem, hogy ha férjhez megyek, TE leszel a sminkesem.A kislányos álomból valóság lett.Köszönöm Neked, hogy a gyönyörű és tartós sminkeddel hozzájárultál a "Nagy napom"-hoz!Minden menyasszonynak nyugodt szívvel ajánllak!


Szabó-Bedő Eszter

Kedves Bea!


Amikor egy nő élete nagy napjához érkezik,akkor lesz számára igazán fontos a tökéletesség.A smink ugyanolyan fontos kell,hogy legyen mint a ruha,a frizura, vagy épp a dekoráció.Sminkem nagyon szuper volt,és tartós!!!!!!

Kedves jövő menyasszonyai:ha valami igazán tartósat szeretnétek akkor csak Beát tudom ajánlani mert egy profi szakemberrel lesz dolgotok.


Eszti

Szia Bea,


Ezúton is szeretném megköszönni Neked, hogy a Nagy Napunkra ilyen gyönyörű sminket varázsoltál. Már mikor belekezdtünk az esküvő szervezésbe akkor tudtam, hogy Nálad tökéletes kezekben leszek.:)Rendkívül figyeltél a részletekre és a személyiségemhez illő sminket készítetted el, amiben egész nap csak úgy tündököltem. Mindenkinek csak ajánlani tudlak!Üzenem minden menyasszonynak, hogy ha igazán tökéleteset szeretnétek, akkor bátran válasszátok Beát! A siker garantált!


Köszönettel


Horváth-Garamvölgyi Lívia

Kedves Bea!


Szeretném Neked megköszöni,hogy a Mi nagy napunkon csodálatos sminket készítettél!Ami a fotózáson majd a ceremónián és mindezeket követő lagzin is 100%-ban kitartott.Mindenkinek csak ajánlani tudom,akár esküvőre akár örült fotózásra.

Nagyon köszönjük :))))))))


Heni

Kedves Bea!


Szeretném megköszönni neked, hogy életem legszebb napjára csodálatos sminket varázsoltál. Nemcsak a nap volt "NAGY", hanem a smink is. Egész este kitartott és a fotózáson is csak úgy ragyogtam. :) 100%-ban (sőt 1000%-ban) meg voltam elégedve a munkáddal!!! Tökéletes, gyönyörű arc mosolygott vissza mindenhol!! :)

Kívánom, hogy még több menyasszony válasszon téged és biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni!

Még egyszer köszönöm a csodaszép sminket!!!


Puszi: Siposné Őri Nikoletta

Kedves Bea!


Ezúton is szeretném megköszönni neked az óriási segítséged. :)

Nem csak a csodálatos, tartós sminket,mely az egész este folyamán kitartott a néha nehéz megpróbáltatások ellenére is, hanem az előkészületek során nyújtott közreműködésedet is. Köszönöm a hasznos kozmetikai tanácsokat és ha bármi kérdésem lenne tudom, hogy bátran fordulhatok hozzád.

Kedves leendő arák, koszorúslányok, ha egy tartós, gyönyörű sminket szeretnétek, ne habozzatok!! Bátran válasszátok a Beát, garantáltan nem fogtok csalódni!


Köszönettel,

Blochné Bodorkós Mónika.

Kedves Bea!

Köszönöm Neked, hogy életem legszebb napján csodálatossá varázsoltál. Maximálisan figyeltél a részletek összhangjára (ruha, csokor, dekoráció, stb.) ugyanakkor gyorsan, precízen, kellemes hangulatban készült a tökéletes, hozzám illő, sírásálló, tartós, gyönyörű menyasszonyi sminkem.  A hátamon lévő tetoválásból rövid idő alatt varázslatos esküvői díszt készítettél.  :-)

Szeretettel:

Petók-Nagy Renáta

Kedves Bea!


Szeretném Neked megköszönni, hogy a Nagy Napunkra ilyen csodálatos sminket varázsoltál, amitől igazán gyönyörűnek érezhettem magam. És nem csak én éreztem magam annak, hanem mindenkitől azt hallottam vissza, hogy ennél szebb és hozzám illőbb sminket el sem tudnának képzelni. Minden leendő menyasszonynak csak ajánlani tudom a munkádat, hiszen amellett, hogy gyönyörű, természetesen tartós is. A mi esküvőnk napján 35 fokos kánikula volt, de ez egyáltalán nem látszott meg a sminken, estére és hajnalra is ugyanolyan gyönyörű volt, mint amikor délelőtt felkerült. Nálad jobb kezekbe nem is kerülhettem volna, ahogy anyukám és a húgom sem, az ő sminkjük is gyönyörű lett! Az biztos, hogy állandó vendégeid maradunk ezután is!!! :)


Sok-sok elégedett menyasszonyt kívánok Neked a jövőben is!!!


Puszi: Niki

Kedves Bea!


Köszönöm, hogy a profi munkáddal hozzájárultál, hogy a NAGY napunk tökéletes legyen!! Nagyon meg voltam elégedve a sminkkel, és a visszajelzések alapján, mások is:). Nálad a legjobb kezekben vannak a menyasszonyok! :)


Szeretettel:Zsóka

Kedves Bea!


Sikerült életem legszebb napját még szebbé varázsolnod! :) A smink tökéletes volt, és abszolút sírásálló! :) Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Téged választottalak! A felkaromon lévő tetoválást semmi perc alatt varázsoltad csodaszép esküvői dísszé, ami hatalmas sikert aratott.

Kedves keresgélő menyasszony! Innen üzenem ne keress tovább, mert jobbat úgysem találsz! ;)


A jövőben jó munkát és rengeteg elégedett menyasszonyt kívánok neked!

Még egyszer köszönet a csodás sminkért!


Üdvözlettel: Simonné Gergye Noémi

1

(placeholder)

Drága Bea.

Szeretném mégegyszer megköszönni a gyönyörű sminket, amit nekem varázsoltál a legszebb napomra. Bár az időjárás nem állt teljesen mellettünk, a sminkem hajnalban is tökéletes volt ! :-)

Ezentúl is számítok Rád, és mindenkinek csak ajánlani tudlak, aki tényleg profi kezekben szeretné tudni magát! Puszi


Kissné Balogh Szandra

Kedves Bea!


Ezúton szeretném meköszönni neked a csodás esküvői sminkemet. Ahogy mondtad, kibírt mindent, még az esőt és a sírást is! Nagyon örülök, hogy rád találtam és széppé varázsoltál azon a napon. :)

A sógornőm és az anyósom is maximálisan elégedett volt a munkáddal, pedig ők nem nagy sminkbarátok. :)


Szeretettel: Emi

Kedves Bea,

szeretném neked megköszönni, azt a gyönyörű sminket amit esküvőnk napján nekem készítettél! Bár csak egy napra, de igazi hercegnővé varázsoltál engem! :) Az időjárás kedvezett számunkra, a smink a meleg ellenére 100 %-ban, reggelig kitartott! Nagyon jó munkát végeztél, mint mindig! :) 

Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom, hogy a NAGY napon csak Téged válasszon! :)))

Nagyon köszönök mindent! 

Hegedüsné Réczeg Adrienn

A minap érkezett Bea kérése, hogy írjak pár sort a munkájáról, ha elégedett voltam vele. Nos örömmel teszek eleget a kérésnek  ezúton is köszönöm a gyönyörű menyasszonyi sminkemet! Egyáltalán nem kellett azzal foglalkoznom a nagy napon, vajon még nem kell-e javítani rajta és ami a legfontosabb, nem olyan sminket kaptam, ami neki tetszett, hanem olyat, amilyen én vagyok! Azóta is visszajáró vendég lettem, és minden alkalommal fülig érő mosollyal hagyom el a szalont

Köszönöm!

Kedves Bea,

ezúton is szeretném megköszönni Neked a gyönyörű menyasszonyi sminket, amit készítettél. A hozzám leginkább illő sminket kaptam Tőled. Visszafogott, de nagyon szép volt, egészen hajnalig kitartott, egyáltalán nem kenődött el. Emellett egy nagyon kedves és közvetlen hölgyet ismertem meg Benned :-). Még nagyon sok hasonlóan elégedett menyasszonyt kívánok! Bátran ajánlom mindenkinek, hogy Beát válassza :-).

Még egyszer köszönöm.

Szabóné Varga Júlia

Kedves Bea!

Köszönöm Neked, hogy június 20-án, életünk egyik legfontosabb napján, Te sminkeltél engem. Gyönyörű és természetes, teljesen hozzám illő sminket készítettél, melyben egész nap és éjszaka jól éreztem magam.

Küldök pár képet, ha gonoldolod, nyugodtan oszd meg a honlapodon/facebook oldaladon. :)

Tőlem már szereztél sok ajánlást, sok sikert kívánok a jövőben is! :)

Szeretettel:

Beregszászi Julcsi

Kedves Bea!

Először is köszönöm, hogy azonnal elvállaltál, amikor kétségbeesve megkerestelek, valamint ezúton szeretném megköszönni, hogy egy mesebeli hercegnővé varázsoltál a fotózásra és a Nagy napra egyaránt.

A smink amit készítettél, csodaszép volt, tartós és ahogy a barátnőm mondaná: "Olyan Andis" , kellőképpen visszafogott, de ugyanakkor mégis nőies.

Egy nagyon közvetlen, mosolygós, jó humorú hölgyet ismertem meg Benned, és az első alkalom után már olyan érzésem volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy Téged válasszon, aki kellemes környezetben, kedves és profi szakember kezei alatt szeretne szépülni.


Köszönettel:   Takács - Szalai Andrea

Kedves Bea!

Teljesen ötlettelenül mentem hozzád, mind a jegyes fotózás, mind az esküvő alkalmával. És milyen jó, hogy rád bíztam magam! Gyönyörű sminkeket készítettél minden alkalommal. A tartósságról nem is beszélve, 37 fokban, sírás ide vagy oda, meg sem mozdult. Még egyszer nagyon köszönöm Neked! Örömmel gondolok Rád vissza a szép képeket látva.  :)  

Kedves Bea!

Szeretném megköszönni Neked a csodás esküvői sminkemet. A rugalmasságod, kedvességed, profizmusod nagyon fontos volt, mert így olyan lettem a nagy napon, mint amilyennek megálmodtam magam kislányként. :-)

A vendégek közül nagyon sokan, és még a fotósunk is megdícsérte a sminkemet, ha bárki keres sminkest Szombathelyen én biztosan jó szivvel ajánlani foglak neki. :-)

Ahogy ígértem, küldöm a képeket: az egyik a kedvenc képem rólunk, és csatolva pár kép a sminkről is. Csodás volt, még egyszer köszönöm Neked!! :).

Udvozlettel, 

Habonné Németh Anna

Kedves Bea!

Nagyon szépen köszönöm az esküvői sminket. Tökéletes volt és tökéletesnek is éreztem magam benne! A Roli munkája pedig magáért beszél!

Köszönöm, hogy gyönyörűvé varázsoltál a "Nagy Napon"! :)


Üdvözlettel: Kárándiné Keller Kinga

Kedves Bea!

Mikor a neten megtaláltalak és átnéztem az oldalad egyből tudtam, hogy nálad jó kezekben leszek. Nagyon szépen köszönöm neked azt a "személyre szabott" sminket amit az esküvőm napján viselhettem. Egyszerűen én voltam, olyan amilyen én vagyok. Egyszerre tudtad, hogy mit szeretnék és gyorsan kiismerted a stílusom. Az előkészületek és a sminkelés mindig szuper hangulatban teltek mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm Bea :) üdv. Evelin

Kedves Bea! :)


Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket és lépésről lépésre átgondoltuk a tennivalókat, már akkor biztos voltam benne, hogy a sminkemet mindenképpen egy profira szeretném bízni. Mivel a családban többen is Téged ajánlottak, és láttam már számos munkádat a honlapodon és a facebook oldaladon, ezért egyáltalán nem volt kérdés, hogy azt szeretném ha Te készítenéd el a sminkem életem eddigi legfontosabb napjára és a kreatív fotózásra egyaránt. :)

Azt kell, hogy mondjam egy kicsit sem csalódtam, minden gördülékenyen és profin ment. Nagyon megbízható, profi, kedves és őszinte személyt ismerhettem meg Benned. :)

Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni Neked ezt a csodás sminket amiben igazán gyönyörűnek éreztem magam, és a fantasztikus hangulatot, amit a szuper humoroddal teremtettél a készülődés során! :D IMÁDTAM, IMÁDTUK! :D

Ezentúl is Téged foglak megkeresni, ha egy extra tartós és gyönyörű sminkre lesz szükségem! ;) Minden Menyasszonynak nyugodt szívvel ajánllak, nem fognak csalódni, mert Tőled 100%, hogy elégedetten fognak távozni, ebben biztos vagyok! ;)

További sok sikert kívánok Neked teljes szívemből! :)

Puszi

Garamvölgyi Adri

Kedves Bea!


Köszönöm szépen az esküvői sminket, amit készítettél nekem. Személyiségemhez nagyon illett és tartós is volt. Az egész rokonságunk és barátaink is ezen a véleményen vannak. Életünk legszebb napján a boldogságomhoz az is hozzájárult, hogy ilyen hozzám illő, gyönyörű sminket viselhettem. :-)


Köszönet érte:


Illés-Horváth Zsófia

Kedves Bea!

Szeretném megköszönni, hogy az esküvő kiállításra felajánlott nyereménnyel még csodálatosabbá tetted életünk legszebb napját. Bár elterveztem, hogy nem sírok kétszer sikerült megríkatni a családnak a sminkem ennek ellenére egész éjjel tartós és szép volt. Mindenkinek nagyon tetszett, csak pozitív visszajelzést kaptam. Nagyon Szépen Köszönöm Neked!!!  :)


Zsóka


Szia Bea!

 

Szeretném megköszönni a csodás sminket a NAGY NAPRA!

A fixálód profi, mert sem a könnyektől, de még a zuhany alatt sem jött le a sminkem J!!

A „Hogy hívnak fiam? Tom! Milyen Tom? Nem Tom!” pedig nagyon bejött, végig mosolyogtam a szülő köszöntést!

 

Hálás köszönet mindenért!

 

Szalai Viki

Drága Bea!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni a csodálatos sminkemet a Nagy Napon! Köszönöm mégegyszer, hogy hercegnőként tündökölhettem és nem utolsó sorban köszönöm a barátságot!

Puszillak: Zsófi

Drága Beám!


Szeretném Neked megköszönni, hogy életem egyik legszebb napján úgy tündökölhettem, ahogy azt már gyerek koromban elképzeltem! A sminkem csodálatos volt, és nem utolsó sorban tartós ;) Remélem, hogy lesz rá még alkalom, hogy párszor ilyen csodás sminkem legyen ❤️Köszönöm❤️


Millió puszi : Martina :)

Köszönöm Bea a csodás sminkeket, örülök, hogy én nyertem, profi kezek közt voltam!      


Dorina

Kedves Beáta!

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a sminket, imádtam!😊

További szép napot, Vivien🌸

Csodálatos Sminket készített nekem Bea az esküvőnkre :) 

Mindenkinek szívből ajánlom, nagyon kedves, nagyon aranyos és vérprofi! 

Szóval ha esküvői smink akkor csak is Bea, ő tutira megvalósítja minden kívánságod :) 

Köszönöm BEA <3 <3 <3


Unger-Halmai Dóra

Szia Bea 😊

Szeretnék pár képet küldeni Neked az esküvőről. Csoda szép volt a smink, nagyon tetszett, én voltam és nagyon jól bírta az éjszakát.

Nagyon szépen köszönöm még egyszer. És akkor majd érkezem Hozzád.

Szép napot! 😊

Kitti

Szia Bea! Pár napja kaptuk meg az esküvői képeinket, küldök párat Neked 🙂 Nagyon szép volt a sminkem 😍 Szép napot!

Georgina

Szia!

Hát nagyon szeretném megköszönni a sminket, ugyanis atombiztos volt.

Ahogy számitottam rá kb 5x sírtam de még reggel is ugyanúgy tartott🙌

Lényeg a lényeg köszönöm mégegyszer!

Gréti

Drága Bea, hadd köszönjem meg itt is Neked, hogy menyasszonnyá változtattál. Az egész nap alatt önazonos voltam és boldog, és még az eső sem mosta le a sminkem, pedig párszor megáztunk 😀 Mindig hálás leszek Neked, örülök, hogy vagy!!!!

Viki