NOFRETETE SMINKSTÚDÓ

(placeholder)
(placeholder)

Tippek - tanácsok

Nofretete

2012. November 18., Sunday

Nofretete (Nofertiti, Nefertiti) jelentése: „a szépség megérkezett”. Ókori egyiptomi királyné, a XVIII. Dinasztia idején,Ehnaton fáraó felesége. Számos rejtély övezi, sem származásáról, sem haláláról nem tudni pontosat; temetkezési helye nem ismert, múmiáját nem sikerült azonosítani.

Tovább...

Hennafestés

2013. August 11., Sunday

A hennafestés nálunk egészen mást jelent, mint azokban az arab vagy afrikai országokban, ahol még a mai napig szigorú tradíciók szerint festik. A kért és kedvelt minták is évente változ-nak, de mindig évszak függő, hogy mikor van igazán szezonja.  

Tovább...

Ásványi kozmetikumok

2013. August 11., Sunday

A professzionális kozmetikai cégek minden évben új színekkel, kollekciókkal rukkolnak elő. A kozmetikai piacon csak az a ter-mék életképes hosszú távon, ami nem okoz bőrproblémákat, allergiás reakciókat, ezért minden gyártó arra törekszik, hogy minél természetesebb hatóanyagokat használjon a termékeik-ben. Talán ezért is hódit a vásárlók körében az ásványi smink.  

Tovább...

Nyári bőrápolás

2013. August 11., Sunday

Nyáron a legtöbb bőrtípus a legszebb bőrképet mutatja, ezért ilyenkor kevésbé igényli a testesebb krémeket, pakolásokat, azonban ne feledkezzünk meg a fényvédelem és a hidratálás fontosságáról.

Továb...

Hogy készítsük fel a bőrünket a nyárra?

2012. May 26., Saturday

Hogyan készítsük fel bőrünket a nyárra? Mit lehet tenni a szeplők kialakulása ellen? A kora nyári időszakban már nem ajánlottak a hámlasztó kezelések és a bőrcsiszolások, mivel érzékenyebb lehet bőrünk a pigmentfoltok kialakulására.

Tovább...

Testékszerek

2012. April 29., Sunday

Ha a menyasszony egyáltalán nem szeretne hagyományos ékszert viselni az esküvőn vagy szeretné kiegészíteni azt, szeretném figyelmetekbe ajánlani a menyasszonyi testéksze-reket. Három termékcsalád alkotja a kollekciót: a Swarovski kristályos, a természetes kristály felhasználásával készült, és a speciális fehérgyöngyös esküvõi termékcsalád.

Tovább...

Mit kell tudni a sminkelésről? (1.rész)

2012. April 27., Friday

Minden menyasszonynak fontos, hogy az esküvőjén ő legyen a legszebb. Az utóbbi időben különösen megnőtt a kozmetikusok iránti kereslet, hiszen ki tudná a maximális szépséget kihozni egy menyasszony arcából, mint egy valódi szakember.

Tovább...

Mit kell tudni a sminkelésről? (2.rész)

2012. April 27., Friday

Az előző cikkünk folytatásában - ahogy ígértük - megtudhatják, mi alapján dönti el a mester, hogy kinek milyen sminket ajánl, valamint arra is fény derül, mennyibe kerül egy átlagos menyasszonyi smink. Lássuk tehát, hogy Magosi Beáta kozmetikusmester, a Beauty Szalon vezetője mit javasol a leendő menyasszonynak.

Tovább...

Menyasszonyi smink

2012. April 26., Thursday

Minden nő az esküvője napján szeretne a legszebb lenni. A jó smink kiemeli a menyasszony természetes szépségét, olyan külsőt eredményez, amely összhangban áll a belsővel, és amitől a személyiség sugárzik.

Tovább...

Esküvői előkészületek

2012. April 26., Thursday

A ruhaköltemény megcsodálása után minden tekintet a menyasszony arcára szegező-dik, ezért fontos, hogy a smink önbizalmat adjon és minden vendégem magabiztosan és elégedetten léphessen a násznép elé.

Tovább...

Angyalok és démonok

2012. February 10., Friday

Magosi Bea „Angyalok és Démonok” című tárlatának az MMIK biztosította a helyet de a háttérben sokan dolgoztak rajta kívül is. Fodrászok fotósok tanárok és sokan mások. Bea

Tovább...

Főnix

2017. February 11., Sunday

A Főnix az a szent tűzmadár, ami az egyik pillanatban még a poraiban nyugszik csöndesen, majd összegyűjti környezetéből az energiáit, egységbe rendezi magát és életre robban. Lángol és lángra gyújt mindent maga körül.  

Tovább...

Prémium Magazin - Hennafestés - testfestés

2017. February 27., Tuesday

Úgy gondolom, mióta ember él a Földön, van igénye a testfestésre. Az első emlékek a Nílus völgyéből származnak, egy ott talált múmia ujjhegyei hennával voltak színezve. A hennát mostani tudásunk szerint először Egyiptomban használták a tenyér, a talp és körmök, ujjhegyek festésére.

Tovább...